Lipoliza prin injecţii - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Lipoliza prin injecţii pe o singura pagina.

De la chirurgii 870 si clinicile 285 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Lipoliza prin injecţii2 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Lipoliza prin injecţii. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Lipoliza prin injecţii sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 480 RON de obicei spre 960 RON Formular de contact
  Dr. Ion Zegrea PhD

Bucureşti

Preturi de la 720 RON de obicei spre 1.919 RON Formular de contact
  dr Cristina Bejan

Bucureşti

Preturi de la 240 RON de obicei spre 480 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Lipoliza prin injecţii pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Lipoliza prin injecţii mergeti la pagina principala a Lipoliza prin injecţii. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Lipoliza prin injecţii selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Lipoliza prin injecţii pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți