Lifting-ul gâtului - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Lifting-ul gâtului pe o singura pagina.

De la chirurgii 2285 si clinicile 577 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Lifting-ul gâtului1 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Lifting-ul gâtului. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Lifting-ul gâtului sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Edouard Coeugniet

Bucureşti

Preturi de la 5.279 RON de obicei spre 6.238 RON Formular de contact
  Clinica Efigia

Voluntari

Preturi de la 7.198 RON de obicei spre 14.396 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Lifting-ul gâtului pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Lifting-ul gâtului mergeti la pagina principala a Lifting-ul gâtului. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Lifting-ul gâtului selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Lifting-ul gâtului pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți