Lifting facial APTOS - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Lifting facial APTOS pe o singura pagina.

De la chirurgii 667 si clinicile 152 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Lifting facial APTOS1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Lifting facial APTOS. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Lifting facial APTOS sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Banacu Ana Luminita

Bucureşti

Preturi de la 4.799 RON de obicei spre 9.597 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Lifting facial APTOS pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Lifting facial APTOS mergeti la pagina principala a Lifting facial APTOS. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Lifting facial APTOS selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Lifting facial APTOS pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți