Inelul laparoscopic gastric - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Inelul laparoscopic gastric pe o singura pagina.

De la chirurgii 110 si clinicile 49 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Inelul laparoscopic gastric1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Inelul laparoscopic gastric. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Inelul laparoscopic gastric sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini
Chirurg/ Clinica Price from Price to
  Dr. Tunas Bogdan

Baia Mare

Preturi de la 6.680 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Inelul laparoscopic gastric pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Inelul laparoscopic gastric mergeti la pagina principala a Inelul laparoscopic gastric. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Inelul laparoscopic gastric selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Inelul laparoscopic gastric pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Tara Media
    Czech Republic
10.068 RON
    Estonia
13.973 RON
    Romania
6.680 RON
Specialişti din regiunea dumneavoa   

Procedurile altor pacienți