Îndepărtareea cu laser a tegumentelor - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Îndepărtareea cu laser a tegumentelor pe o singura pagina.

De la chirurgii 985 si clinicile 319 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Îndepărtareea cu laser a tegumentelor1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Îndepărtareea cu laser a tegumentelor. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Îndepărtareea cu laser a tegumentelor sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  CICV.ro SRL

Oradea

Preturi de la 500 RON de obicei spre 1.000 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Îndepărtareea cu laser a tegumentelor pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Îndepărtareea cu laser a tegumentelor mergeti la pagina principala a Îndepărtareea cu laser a tegumentelor. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Îndepărtareea cu laser a tegumentelor selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Îndepărtareea cu laser a tegumentelor pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți