Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser pe o singura pagina.

De la chirurgii 1111 si clinicile 344 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser4 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 168 RON de obicei spre 528 RON Formular de contact
  Clinica Estetica si Postbariatrica Pogany

Bucureşti

Preturi de la 960 RON de obicei spre 3.839 RON Formular de contact
  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 720 RON de obicei spre 3.359 RON Formular de contact
  Dr. Silviu Marinescu

Bucureşti

Preturi de la 960 RON de obicei spre 3.839 RON Formular de contact
  Dr. Carmen Giuglea

Bucureşti

Preturi de la 960 RON de obicei spre 3.839 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser mergeti la pagina principala a Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Îndepărtarea tatuajelor şi pigmentărilor cu laser pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
patient photography
Procedurile altor pacienți