Îndepărtarea sforăitului prin laser - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Îndepărtarea sforăitului prin laser pe o singura pagina.

De la chirurgii 249 si clinicile 84 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Îndepărtarea sforăitului prin laser1 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Îndepărtarea sforăitului prin laser. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Îndepărtarea sforăitului prin laser sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  CICV.ro SRL

Oradea

Preturi de la 2.000 RON de obicei spre 2.500 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Îndepărtarea sforăitului prin laser pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Îndepărtarea sforăitului prin laser mergeti la pagina principala a Îndepărtarea sforăitului prin laser. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Îndepărtarea sforăitului prin laser selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Îndepărtarea sforăitului prin laser pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți