Îndepărtarea acneei cu IPL - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Îndepărtarea acneei cu IPL pe o singura pagina.

De la chirurgii 332 si clinicile 108 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Îndepărtarea acneei cu IPL1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Îndepărtarea acneei cu IPL. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Îndepărtarea acneei cu IPL sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 264 RON Formular de contact
  Centru Medical Dr. Mihalceanu

Timisoara

Preturi de la 100 RON de obicei spre 200 RON Formular de contact
  Clinica Efigia

Voluntari

Preturi de la 240 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Îndepărtarea acneei cu IPL pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Îndepărtarea acneei cu IPL mergeti la pagina principala a Îndepărtarea acneei cu IPL. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Îndepărtarea acneei cu IPL selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Îndepărtarea acneei cu IPL pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți