Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată pe o singura pagina.

De la chirurgii 611 si clinicile 200 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 264 RON Formular de contact
  Centru Medical Dr. Mihalceanu

Timisoara

Preturi de la 150 RON de obicei spre 250 RON Formular de contact
  Clinica Efigia

Voluntari

Preturi de la 240 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată mergeti la pagina principala a Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Fotorejuvenare (IPL) – reîntinerire prin lumină pulsată pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți