Fotoepilare (IPL) - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Fotoepilare (IPL) pe o singura pagina.

De la chirurgii 509 si clinicile 203 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Fotoepilare (IPL)1 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Fotoepilare (IPL). Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Fotoepilare (IPL) sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr Ciceo Mircea

Cluj Napoca

Preturi de la 478 RON de obicei spre 4.777 RON Formular de contact
  Centru Medical Dr. Mihalceanu

Timisoara

Preturi de la 50 RON de obicei spre 500 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Fotoepilare (IPL) pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Fotoepilare (IPL) mergeti la pagina principala a Fotoepilare (IPL). Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Fotoepilare (IPL) selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Fotoepilare (IPL) pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți