Eliminarea vergeturilor - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Eliminarea vergeturilor pe o singura pagina.

De la chirurgii 1032 si clinicile 290 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Eliminarea vergeturilor2 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Eliminarea vergeturilor. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Eliminarea vergeturilor sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Lucian Popa MD PhD

Iasi

Preturi de la 717 RON Formular de contact
  CICV.ro SRL

Oradea

Preturi de la 1.000 RON de obicei spre 1.500 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Eliminarea vergeturilor pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Eliminarea vergeturilor mergeti la pagina principala a Eliminarea vergeturilor. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Eliminarea vergeturilor selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Eliminarea vergeturilor pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți