Chirurgie de mână - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Chirurgie de mână pe o singura pagina.

De la chirurgii 1201 si clinicile 154 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Chirurgie de mână3 ale chirurgilor si clinicilor 0

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Chirurgie de mână. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Chirurgie de mână sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Theodor Motruc

Iasi

Preturi de la 836 RON de obicei spre 1.553 RON Formular de contact
  Dr. Ion Zegrea PhD

Bucureşti

Preturi de la 1.912 RON de obicei spre 9.559 RON Formular de contact
  Dr. Dan Mihail Stana

Baneasa

Preturi de la 1.434 RON   Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Chirurgie de mână pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Chirurgie de mână mergeti la pagina principala a Chirurgie de mână. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Chirurgie de mână selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Chirurgie de mână pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți