Aquafilling bodyline - Preturi/ Costuri

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Aquafilling bodyline pe o singura pagina.

De la chirurgii 35 si clinicile 9 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Aquafilling bodyline0 ale chirurgilor si clinicilor 1

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Aquafilling bodyline. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Aquafilling bodyline sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini

Chirurg/ Clinica

Price from

Price to

  Dr. Dobos Calin

Bucureşti

Preturi de la 4.780 RON de obicei spre 4.780 RON Formular de contact
Nota

Tineti cont ca preturile Aquafilling bodyline pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Aquafilling bodyline mergeti la pagina principala a Aquafilling bodyline. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Aquafilling bodyline selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Aquafilling bodyline pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți