Dr. Angelica Banu om frumos profesionist desavarsit, augmentare mamara secundara

Dr. Angelica Banu om frumos profesionist desavarsit, augmentare mamara secundara

Utilizator înregistrat

Buna ziua , ma numesc Andreea Ioana C. si vreau sa va impartasesc experienta pe care am avut o cu Dr. Angelica Banu si Clinica Zetta. Operatia mea, a fost de augmentare mamara, a doua (pe prima am avut o in 2000 cand aveam 20 ani). Dupa doua nasteri cu alaptat cate un an la fiecare copil, am decis acum 3 ani in octombrie, sa refac operatia, pentru ca nu mai eram multumita de aspect. Rezultatul dupa operatie a fost uimitor pentru ca aspectul sanilor mei este exterm de natural estetic si nevizibil, asa cum vedeam la televizor si in revsite , o sa va las aici niste poze din care puteti vedea.
Dr. Angelica Banu a facut acest lucru posibil , mi a explicat atent totul pe intelesul meu cu o rabdare pe care rar mi a fost dat sa o vad la un medic, mi a acordat tot suportul si dupa interventie, iar in ziua de astazi sunt manda ca relatia noastra a deposit bariera de medic pacient.
Recomand din tot sufletul clinica Zetta unde am fost tratata foarte bine de catre personal, dar cel mai important este medicul la o astfel de interventie, cautati informatii si rezultatele medicului Angelica Banu o sa vedeti este o minune de om.
Cu bine , Andreea

Feedback medic

Evaluare generală
Atitudinea medicului față de pacient
Răspunsuri la întrebările mele
Durata petrecută de medic cu mine
Monitorizarea în urma îngrijirii
Reacția la apelurile telefonice și la e-mailuri
Profesionalismul și politețea personalului
Timpii de aşteptare
Specialişti din regiunea dumneavoa