Abdominoplastie cu rezultate excelente

Laura

Multumesc doamnei doctor Silvia Stanculescu Vasalos ! De cele mai multe ori sportul este o optiune ideala pentru refacerea siluetei dupa nastere. La mine nu a functionat si in urma unei nasteri, zona abdomenului mi-a creeat probleme nerevenindu-si nici dupa o dieta stricta si trei luni de sport. Am luat decizia sa merg pe mana doamnei doctor care mi-a fost recomandata, sa fac aceasta procedura. Rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare si ma simt fericita ca am facut o astfel de alegere. Pe langa o procedura realizata impecabil, doamna doctor mi-a oferit increderea in sine si curajul sa iau o astfel de decizie. Va multumesc

Afişare postări5 Ascundere postări5
goggy

Imi puteti spune si mie, va rog, cat v-a costat?

Afișare răspunsuri 4
Laura

Sigur. 15500 lei !

Raspundeti la Laura
codrutza

Aceiasi interventie am suferit-o si eu acum aproape trei saptamani,doar ca eu am 50 de ani si necesitatea a survenit ca urmare a unei masive si voluntare pierderi in greutate(40 kg)
Totul a decurs fara probleme,a fost mult mai usor decat credeam ca va fi,m-am simtit in siguranta si deasemeni,important,tratata ca o persoana,ca o fiinta umana distincta,cu empatie si respect.
Profesional si uman,nota maxima.
Recomand fara rezerve..eu insami intentionez sa mai ajung pe acolo pt cateva retusuri:)

Raspundeti la codrutza
Ayda

as vrea sa va intreb cat de mare e cicatricea care v.a ramas si cat va costat interventia ?....va multumesc

Raspundeti la Ayda
Laura

Buna ziua. Tegumentul s-a refacut foarte rapid. Aici depinde posibil si de cat de repede se regenereaza pielea dumneavoastra. Va recomand sa va hidratati cat mai mult si rezultatul va fi satisfacator. Aceasta interventie m-a costat 15500 lei.

Feedback medic

Evaluare generală
Atitudinea medicului față de pacient
Răspunsuri la întrebările mele
Durata petrecută de medic cu mine
Monitorizarea în urma îngrijirii
Reacția la apelurile telefonice și la e-mailuri
Profesionalismul și politețea personalului
Timpii de aşteptare
Specialişti din regiunea dumneavoa