Mă poate ajuta înscrierea pe Estheticon să măresc frecvenţa de vizitare a paginilor mele de web?

Portalul Estheticon este vizitat în fiecare lună de peste 900.000 de vizitatori. Linkurile spre paginile dumneavoastră de web, care sunt postate (expuse) pe portalul nostru, pot contribui în mod semnificativ la mărirea frecvenţei de vizitare a site-ului dumneavoastră.

Pasul de bază constă în publicarea linkului către site-ul dumneavoastră pe prezentarea (înscrierea) de pe Estheticon. Acest lucru poate fi realizat în două moduri:

  1. Obţinerea nivelului Aur sau Platină pentru calitatea de membru Active
  2. Calitatea de membru Premium cu plată

Compararea calităţilor de membru

Dacă în prezent nu folosiţi niciun instrument de monitorizare şi evaluare a frecvenţei de vizitare a site-ului dumneavoastră, vă recomandăm să începeţi să utilizaţi unul, de exemplu Google Analytics.

De ce să am link spre Estheticon pe paginile mele de web?

Pentru obţinerea nivelului Aur sau Platină trebuie să aveţi un link spre Estheticon. Pentru plasarea linkului spre Estheticon pe paginile dumneavoastră de web, este important să respectaţi următoarele reguli:

  • Linkul poate conţine text şi alte linkuri, cum ar fi pagina profilului dumneavoastră pe portal. De exemplu, „Citeşte răspunsurile Dr. XY la întrebările privind Mărirea sânilor de pe Estheticon“ sau „Dr. XY este specialist în Operaţii de liposucţie pe Estheticon“
  • Linkul trebuie să fie plasat pe pagina de start a site-ului dumneavoastră, sub formă de link textual, linkurile imagini nu sunt acceptate.
  • Linkul poate trimite la orice pagină Estheticon, de preferinţă la profilul dumneavoastră şi/sau la pagina unei proceduri concrete.
  • Anchor text (textul linkului) trebuie să fie relevant pentru pagina selectată, spre care îndreaptă linkul.
  • Linkul trebuie să fie vizibil, nu are voie să fie plasat în partea de jos a paginii, sau în orice mod ascuns (font gri, dimensiuni mici ale fontului, etc.). Google pedepseşte toate site-urile care folosesc linkuri ascunse.

Actualizat: 05.03.2013