Liposucţie prin energie

În cadrul liposucţiei cu vibraţii, pentru distrugerea şi absorbţia celulelor adipoase se utilizează un dispozitiv cu o canulă vibratoare. Adesea este combinată cu tehnica tumescentă. Este eficientă în zonele cu conţinut mai mare de ţesut conjunctiv - cum ar fi fesele sau spatele. Durează 1-2 ore, rezultatul este permanent, adipocitele nu se formează... Arata detaliile 

Mai multe recenzii precum aceasta

Liposucţie prin energie -

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin
Preturi de la 1.600 RON
de obicei spre 3.600 RON
Dr. Silvia Stanculescu
Dr. Angela Petre
Bucureşti
Preturi de la 2.000 RON
Dr. Angela Petre

Despre procedura

În cadrul liposucţiei cu vibraţii, pentru distrugerea şi absorbţia celulelor adipoase se utilizează un dispozitiv cu o canulă vibratoare. Adesea este combinată cu tehnica tumescentă. Este eficientă în zonele cu conţinut mai mare de ţesut conjunctiv - cum ar fi fesele sau spatele. Durează 1-2 ore, rezultatul este permanent, adipocitele nu se formează din nou. Necesită purtarea de imbracaminte de compresie pe o perioadă de cel puţin 2 săptămâni după operaţie.

Actualizat: 13.05.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Proceduri relevante

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți