Liposucţia cu laser - Smart Lipo

92% MERITĂ Pe baza celor 13 (de) evaluări ale pacienţilor

SmartLipo este o metodă blândă de îndepărtare a depozitelor de grăsime nedorite, de restaurare a fermităţii pielii şi de remodelare corporală. De obicei, pentru un rezultat de durată, este suficientă o singură terapie, după două zile se poate reveni la activităţile obişnuite.

Liposucţia fără operaţie, SmartLipo, foloseşte o rază laser pentru distrugerea celulelor de grăsime, astfel că leziunile tisulare sunt minime şi nu se formează echimoze excesive. Cu tehnica Smart Lipo se pot îndepărta depozitele de grăsime de pe abdomen, bărbie, picioare, genunchi, gât, glezne, poate fi utilizată şi în cazul măririi glandei mamare la bărbaţi.

Procesul şi rezultatele Smart Lipo

Smart Lipo se efectuează în anestezie locală, în piele se introduce un tub cu o rază laser, care descompune ţesutul adipos şi simultan acţionează asupra ţesutului subcutanat. Ţesutul descompus se aspiră cu tubul. Durata de purtare a îmbrăcăminţii de compresie în urma terapiei Smart Lipo este individuală, de obicei trebuie purtată câteva zile sau săptămâni. Rezultatul Smart Lipo este vizibil după o săptămână şi se îmbunătăţeşte într-o perioadă de câteva luni.

Actualizat: 25.04.2014

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

În ce fază vă aflați?

   

Proceduri relevante

Discutii - Forum

Despre ce este vorba numarul de raspunsuri Ultimul răspuns
liposuctie laser  0 24.01.2014
liposuctie  1 11.04.2013
informatie  1 30.04.2012
ce pret are liposuctia cu laser si daca exista clinica in constanta?  0 28.03.2012
Arata toate discutiile despre subiect Liposucţia cu laser - SmartLipo
Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți