Liposucţie cu laser – Laser MPX

71%
MERITĂ
Pe baza celor 12 (de) evaluări ale pacienţilor

Laserul MPX este cel mai modern aparat cu frecvenţe multiple existent pe piaţa mondială, destinat absorbţiei grăsimii şi îndepărtării celulitei. Este vorba despre combinarea metodelor SmartLipo şi CoolLipo, deoarece acest aparat laser integrează două frecvenţe diferite, care sunt în cazul metodelor mai vechi utilizate în mod separat. Absorbţia... Arata detaliile 

Liposucţie cu laser – Laser MPX -

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin

Despre procedura

Laserul MPX este cel mai modern aparat cu frecvenţe multiple existent pe piaţa mondială, destinat absorbţiei grăsimii şi îndepărtării celulitei. Este vorba despre combinarea metodelor SmartLipo şi CoolLipo, deoarece acest aparat laser integrează două frecvenţe diferite, care sunt în cazul metodelor mai vechi utilizate în mod separat. Absorbţia grăsimii se realizează prin metoda Tumeszenz, stratul de grăsime fiind distrus cu o rază laser şi, în cele mai multe cazuri, aspirat cu o sondă cu vibraţii. În urma aspirării grăsimii, pielea este netezită cu ajutorul laserului reglat pe lungimi de undă mai înalte, celulita fiind astfel redusă în mod vizibil. Reducerea sau îndepărtarea celulitei poate fi realizată, în funcţie de caz, şi fără absorbţia grăsimii.

Actualizat: 25.04.2014

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Proceduri relevante

Liposucţie cu laser – Laser MPX

71% au zis că merită. Pe baza celor 12 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți