Liposucţie asistată de apă (WAL)

99%
MERITĂ
Pe baza celor 35 (de) evaluări ale pacienţilor

Lipoaspiraţia cu jet de apă este o variantă modernă de liposucţie în cadrul căreia, cu ajutorul aparatului Body-Jet se introduce prin intermediul unei canule lichidul cu presiune ridicată în zonele cu grăsimea nedorită. Presiunea ridicată a jetului produce dizolvarea grăsimii nedorite, care trebuie absorbită la fel ca în cazul altor tipuri de... Arata detaliile 

Liposucţie asistată de apă (WAL) -

Dr. Dobos Calin
Bucureşti
Preturi de la 800 RON
de obicei spre 2.000 RON
Dr. Dobos Calin

Despre procedura

Lipoaspiraţia cu jet de apă este o variantă modernă de liposucţie în cadrul căreia, cu ajutorul aparatului Body-Jet se introduce prin intermediul unei canule lichidul cu presiune ridicată în zonele cu grăsimea nedorită. Presiunea ridicată a jetului produce dizolvarea grăsimii nedorite, care trebuie absorbită la fel ca în cazul altor tipuri de liposucţie. Lipoaspiraţia prin Body Jet se efectuează sub anestezie locală, timpul de recuperare este redus semnificativ.

Actualizat: 04.04.2011

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

Proceduri relevante

Liposucţie asistată de apă (WAL)

99% au zis că merită. Pe baza celor 35 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți