Acordul privind procesarea datelor personale


Conform Legii privind protecţia datelor numărul 101/2000 din Republica Cehă, sunt acord prin prezenta cu procesarea datelor personale de Estheticon, s.r.o., ID: 25044567, Dr. Milady Horákové 513/23a, Liberec IV-Perštýn, 46, în scopul furnizării serviciilor online (în limita necesară pentru crearea, editarea şi eliminarea conţinutului şi furnizarea serviciilor legate de web). Acest consimţământ se acordă pentru o perioadă de timp nedefinită. Mai mult, sunt de acord ca furnizorul de servicii să aibă dreptul să-mi elibereze datele personale în vederea procesării în alte ţări (de exemplu, în baza unui acord de procesare a datelor).

Sunt de acord şi declar prin prezenta că sunt pe deplin conştient cu privire la publicarea datelor personale din profilul meu împreună cu contribuţiile mele publice.

Declar prin prezenta că sunt conştient cu privire la politica de confidenţialitate menţionată în termene şi condiţii şi la corelarea acesteia cu procesarea datelor mele personale: https://www.estheticon.ro/info/privacy-policy-visitor

Actualizat: 27.05.2016