94% MERITĂ Pe baza celor 176 (de) evaluări ale pacienţilor

Ginecomastia reprezinta acumularea in exces de tesut adipos (grasime) sau tesut glandular la nivelul sanilor la barbati.

In multe cazuri, lipoaspiratia poate fi utilizata pentru tratament daca cresterea in volum a sanilor este datorata acumularii de grasime. Daca ginecomastia este cauzata de excesul de tesut glandular, acesta va fi excizat chirurgical printr-o mica incizie; in cazul in care este necesara indepartarea unui volum mai mare  de tesut si eventual piele, inciziile vor fi mai mari.

Edemul postoperator dispare dupa 2 – 4 saptamani; rezultatul final apare dupa 2 – 4 luni. Cicatricile postoperatorii se atenueaza in cursul catorva luni si devin abia vizibile. Ulterior, o crestere masiva in greutate poate determina marirea sanilor.

Actualizat: 27.01.2015

Sunteţi specialist? Descrieţi această procedură pentru a atrage mai mulţi clienţi. Descrierea trebuie să îndeplinească cerinţele noastre şi să includă informaţii stabilite. Numele dvs. va apărea în descriere drept cel al autorului. (Link) Consultaţi exemplul şi parcurgeţi regulile pentru a vedea ce impliciă acest proces.

În ce fază vă aflați?

   

Proceduri relevante

Probleme/Indicaţii corelate

Specialişti din regiunea dumneavoa   
Procedurile altor pacienți