Pe data de 22 iunie am facut o liposuctie

Pe data de 22 iunie am facut o liposuctie

Georgianahusi  |  Vizitatorul  |  Syddanmark
Buna ziua
Pe data de 22 iunie am facut o liposuctie abdominala +flancuri ,operatia m-a ajuns in jur de 2000 de euro cu tot cu analize si tratamentul dupa operatie.
Am fost operata la clinica Omniclinic din Iasi de domnul doctor Theodor Motruc,inainte de operatie eram foarte speriata nestiind in ce consta o operatie,o anestezie generala plus ca eu sunt si fumatoare si ptr cei fumatori se prezinta anumite riscuri,dar dat fiind ca aceasta exceptionala clinica mi-a facut analizele necesare si toate mi-au iesit perfect am prins incredere,vreau sa va spun ca sunt extrem de fericita ca am avut curaj sa urmez aceasta interventie si ca m-am lasat pe mana personalului de la Omniclinic.
Va recomand cu drag si cu inima deschisa pe domnul dr.Theodor Motruc,doamna dr .Nadia Aladari si domnul dr.anestezist Munteanu Valentin ,ei sunt oamenii ce iti readuc zambetul pe buze, ei sunt oamenii care au o imensa grija de tine.
Daca ar fi sa repet o alta operatie estetica cu ochii inchisi as recomanda Omniclinic ....sunt un fost pacient care a plecat multumit din acea clinica inca de a doua zi desi rezultatele incep sa se vada dupa 3 luni am stiut ca au facut o treaba exceptionala inca la cateva ore dupa operatie .
Va mulltimesc din tot sufletul ca ati avut grija sa plec sanatoasa si multumita de acolo,mii de multumiri ?
Crs  |  Vizitatorul  |  Constanta
  • 1 răspunsuri
Poti sa pui niste poze înainte si dupa te rog?

Mai multe recenzii precum aceasta

Liposucţie - Conţinuturi video legate tematic

Liposucţie

95% au zis că merită. Pe baza celor 1374 (de) evaluări ale pacienţilor.

Specialişti din regiunea dumneavoa