De ce ar trebui să listez preţuri pentru procedurile mele în Estheticon?

Am auzit spunându-se următoarele: „De ce ar trebui să public preţuri pentru procedurile mele în Estheticon? Nu vor îndepărta aceste preţuri clienţii potenţiali?” Iată câteva lucruri pe care le-am aflat şi care considerăm că ar trebui să le aveţi în vedere atunci când creaţi secţiunea Listă de preţuri din profilul dvs.

 

Chirurgii care publică preţuri estimative obţin de trei ori mai mulţi pacienţi potenţiali decât cei care nu fac acest lucru.

Este esenţial să publicaţi cel puţin o variantă de preţ pentru proceduri din simplul motiv că numeroşi pacienţi răsfoiesc procedurile după preţ. Aceşti pacienţi ştiu cât sunt dispuşi să plătească pentru intervenţia chirurgicală estetică de care sunt interesaţi şi trebuie să ştie dacă serviciile dvs. se încadrează în bugetele alocate. Aceşti pacienţi obţin rezultate particularizate ale căutărilor care arată numai medicii care au listat variante de preţ pentru procedurile oferite. Veţi pierde numeroşi vizitatori ai site-ului nostru dacă nu publicaţi măcar costurile medii de referinţă pentru procedurile dvs.

Însă listarea costurilor de referinţă este doar începutul. Am aflat că:

Medicii care publică preţuri realiste sunt priviţi cu mai multă seriozitate decât cei care publică preţuri nerealiste.

În timp ce publicarea costurilor medii de referinţă pentru proceduri reprezintă primul pas al procesului de atragere a clienţilor, experienţa ne-a arătat că transparenţa este esenţială în ceea ce priveşte preţurile: pacienţii apreciază sinceritatea. În plus, pacienţii necesită adeseori mai mult decât procedura de bază; după cum prea bine ştiţi, fiecare pacient este unic şi serviciile necesare pentru fiecare pacient pot diferi foarte mult în contextul parametrilor unei anumite proceduri. De aceea vă recomandăm cu insistenţă să includeţi o descriere succintă şi preţul pentru fiecare parte necesară a procedurii, creând astfel o secţiune Listă de preţuri detaliată pentru profilul dvs. În opinia noastră, cele mai bune secţiuni Listă de preţuri includ următoarele:

  • preţul mai mare determinat de utilizarea unor metode anestezice speciale;
  • preţul mai mare impus de prezenţa unui anestezist;
  • taxele şi costurile pentru consultaţii;
  • costurile de protezare (dacă este cazul);
  • costurile asociate spitalizării postoperatorii (dacă aceasta este necesară).


Includerea unei secţiuni Listă de preţuri detaliate în profilul dvs. va garanta faptul că veţi putea fi găsit de un număr cât mai mare de pacienţi potenţiali serioşi. Cu cât aceştia pot accesa mai rapid şi mai comod profilul dvs., cu atât mai repede veţi fi contactat. Şi nu credem că este necesar să vă reamintim că realizarea rapidă a contactului cu clienţii reprezintă cel mai rapid mod de dezvoltare a afacerii dvs.

Actualizat: 23.10.2015