Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile

Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile
  • 6 răspunsuri

Formular de contact

Recomanda (3)

Împărtășiți-vă experiența

Aveţi o experienţă personală cu Zone Medical Estet? Ajutaţi utilizatorii noştri şi scrieţi despre această experienţă.


Toate recenziile pentru Zone Medical Estet

Profilul nostru - Zone Medical Estet

Motto:

Zone Medical Estet doreste sa fie mai aproape de dumneavoastra nu numai prin interventiile pe care le ofera ci si prin sfaturi si recomandari in domeniul chirurgiei plastice, estetice si O.R.L.-ului.

Despre Clinica

Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei(intersectia sos. Oltenitei - calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit.

Profesionalismul,seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre. Clinica Zone Medical ESTET, prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica - estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne  a caror eficienta a fost probata  de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica (chirurgie estetica si ORL ) sint certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.

Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:

  • chirurgie plastica si estetica

  • otorinolaringologie(O.R.L.)

  • estetica medicala nechirurgicala faciala si corporala.

Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva, Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de 15 ani in chirurgia plastica. Dr Eugen Turcu  este proprietarul  si managerul general al clinicii.

Clinica,este structurata pe  trei nivele(parter si doua etaje) si are facilitati medicale multiple, circuite si dotari conform normativelor CE.

Clinica este prevazuta cu sistem modern de alarma, sistem integrat audio , TV-plasma, internet si circuite de telefonie fixa in fiecare incapere. Sala de asteptare si biroul de receptie mobilate modern, cu multiple facilitati, creeaza o atmosfera placuta tuturor pacientilor programati pentru consultatii.

Blocul operator  are in compozitie  sala de interventii chirurgicale dotata cu aparatura  moderna si  performanta, circuit propriu de gaze medicale Silbermann, lampa profesionala de operatii  Starled iar serviciul de presterilizare si sterilizare este conectat direct cu blocul operator.

Salonul postoperator este prevazut cu doua paturi ATI, sistem monitorizare, TV, telefon, internet si este prevazut cu grup sanitar propriu. Salonul postoperator comunica direct  cu sala de interventii chirurgicale .

Cabinetele de consultatii, spatioase si elegante,  mobilate modern, creeaza o atmosfera placuta si relaxata. Prioritatea noastra o reprezinta confortul si siguranta pacientului deaceea punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Saloanele pacientilor sint dotate cu mobilier modern, sistem integrat audio, Tv-plasma, telefon, acces la internet si sint prevazute cu grupuri sanitare  proprii. Accesul pacientelor se face la oficii complet utilate cu mobilier modern, cuptor cu microunde, aragaz, frigider, filtru cafea iar la cerere se poate asigura serviciu de catering.

Deasemenea la cerere se pot asigura servicii de taximetrie in interiorul orasului Bucuresti sau preluarea pacientilor de la Aeroport (rezervare prealabila cu 2 - 3 zile inainte).

Compartimentul de Otorinolaringologie (ORL) este prevazut cu   unit ORL de ultima generatie, audiometrie si impedancemetrie, fibroscopie si instrumentar performant. Tratamentele ORL se fac dupa o consultatie medicala prealabila iar programul flexibil  asigura un acces facil al pacientilor la acest tip de servicii.

Consultatiile de chirurgie plastica - estetica  si evaluarile pentru tratamentele estetice nechirurgicale  se fac de asemenea cu programare telefonica   la biroul de receptie al clinicii.

Programul de consultatii este deosebit de flexibil venind astfel in intimpinarea doleantelor tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii Zone Medical ESTET.

Fotografiile noastre

Chirurgi si clinici

Afișați mai mult Afișați mai puțin

Proceduri

Abdominoplastie
Anti aging
Augmentare buze
   Augmentare buze (lipofilling)
Blefaroplastie
Boala Dupytren
BOTOX® / DYSPORT®, Botulina - pentru îndepărtarea ridurilor.
Chirurgie de mână
Himenoplastie - reconstrucţia himenului
Îndepărtarea aluniţelor
Îndepărtarea cicatricilor
Labioplastie
Lifting cu fire de suspensie
   Lifting facial APTOS
Lifting de frunte
Lifting facial
Liposucţie
   Liposucţie tumescentă
Malformaţii congenitale ale mâinilor
Mărirea sânilor (implanturi)
Mărirea şi remodelarea fundului şi a şoldurilor
Mezoterapie
Micşorarea sânilor
Otoplastie
Peeling chimic
Reconstrucţia sânilor
Ridicarea sânilor (Mastopexie)
   Mamopexie cu implant
Ridicarea sprâncenelor
Rinoplastie
Sfârcuri ombilicate
Sindromul de Tunel Carpian
Umpleri
   Lipofilling
   Materiale de umplere pe bază de acid hialuronic - injectare filler dermal

Afișați mai mult Afișați mai puțin

Nota

  • Tineti cont ca preturile pot fi diferite fata de costurile operatiei deoarece ele pot sau nu sa includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc.
  • Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Formular de contact

Adrese

Adresa
Strada Petre Costescu 7
Bucureşti
Romania