Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile

Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile
  • 7 răspunsuri

Dr. Marius Fodor

Chirurgie generală Cluj Napoca  |  Chirurgia vasculara Cluj Napoca
Chirurgie generală Cluj Napoca  |  Chirurgia vasculara Cluj Napoca
SILVER BADGE
  • 3
  • recomandări
    de la colegi

Formular de contact

Recomanda (9)

Împărtășiți-vă experiența

Aveţi o experienţă personală cu Dr. Marius Fodor? Ajutaţi utilizatorii noştri şi scrieţi despre această experienţă.


Toate recenziile pentru Dr. Marius Fodor

Gastric Sleeve

dyaoprea 13.02.2014
Este de valoare

Am fost operata de curand de Dr. Marius Fodor din Cluj, un medic extraordinar, cu o atitudine impecabila, intr-un cuvant UN OM MINUMAT. Va multumesc din suflet dle doctor!!

many_nikita13 09.03.2013
Este de valoare     

Buna ziua,vreau sa adresez si eu o multime de multumirii d-nului doctor Fodor Marius ,datorita faptului ca mi-a salvat sotul si tatal copiilor mei.Eram l-a un pas de moarte si nu mai aveam sperante ca va trai acest docto...r a facut o minune si l-a salvat desi a avut o operatie de 14 ore.Prin aceasta recomandare as vrea sa-i multumesc din suflet d-nului doctor si toate-i echipe de la spital pentru toata buna vointa rabdarea si toata stiinta lor pe care l-au practicat pentru sotul meu sa ramana in viata.Acest doctor din prima vedere mi-a dat impresia ca el este acel om care il va salva.Va doresc din tot sufletul sa aveti parte doar de multa sanatate bucurie si liniste in familie si multa multa fericire si o mare putere de-a mai putea ajuta si pe alti oameni aflati la pragul diperarii.Va multumim inca odata di va recomand sa apelati cu incredere la d-nul doctor pt ca va face tot posibilul sa va aduca o speranta pt care merita sa traiesti.Cu respect,Familia Lakatos Maria si sotul din Satu Mare Mai multe 

Anonymous 17.02.2012
Este de valoare     

Jos palaria d/nu doctor ,mari doctori din Budapesta etc.... ,daca imi lasam sotia pe mana lor astazi nu mai era, d/voastra DOCTOR MARIUS FODOR ati redefinit un om ,ati reinviat un om, ati facut o familie fericita,ati fac...ut ofemeie sanatoasa, nimeni niciodata nu va putea recompensa profesoinalismul,omenia,dragostea d/voastra fata de pacienti si nu in ultimul rind simplitatea de care dati dovada, pt d/vostra ,a salva vieti e ceva normal,v/ati nascut pt a face familii fericite, probabil cei care citesc mesajulconsidera ca divaghez, oameni buni acest doctor m/ia salvat sotia de la moarte, Dumnezeu sa/i dea putere sa poata sa faca fericite multe... multe...multe... familii fericite. Va iubim DOCTOR MARIUS FODOR. Fam Marius Orha Mai multe 

Recomandări de la colegi

Profilul nostru - Dr. Marius Fodor - Chirurgie generală Cluj Napoca  |  Chirurgia vasculara Cluj Napoca

Motto:

Să fii Om înainte de a fi Medic!

Chirurgia modernă implică folosirea metodelor mini-invazive pentru tratamentul diferitelor boli ale organismului. Îmbinarea a două specialităţi (chirurgie generală şi chirurgie vasculară) îmi permite să ofer pacienţilor tratamente complexe din ambele domenii medicale. Stagiile de pregătire din SUA şi Israel în chirurgia obezităţii stau la baza tratamentelor variate de care pot beneficia pacientii cu obezitate morbidă.

Pentru descriere dertaliata click aici

Fotografiile noastre

Proceduri

Abdominoplastie
Balonul intragastric BioEnterics
Chirurgia obezităţii – Bypass gastric
Chirurgie de mână
Circumcizia masculina
Gastroplastie verticală
Inelul laparoscopic gastric
Tratamentul varicelor
   Sclerozarea varicelor
   Tratarea cu laser a varicelor
   Tratarea varicelor prin metoda CHIVA
   Tratarea venelor varicoase - metoda VNUS de închidere

Afișați mai mult Afișați mai puțin

Nota

  • Tineti cont ca preturile pot fi diferite fata de costurile operatiei deoarece ele pot sau nu sa includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc.
  • Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Formular de contact

Adrese

Chirurgie generală Cluj Napoca  |  Chirurgia vasculara Cluj Napoca
Adresa
Str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53 B
Centrul Medical Cardiomed
Cluj Napoca
Romania