Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile

Specialişti din regiunea dumneavoastră

Arata detaliile

dr Cristina Bejan

Chirurgia plastica Bucureşti
 • 100% < într-o zi
 • intrebări
  cu răspunsuri
  de obicei
  răspunde

Formular de contact

Recomanda (1)

Împărtășiți-vă experiența

Aveţi o experienţă personală cu dr Cristina Bejan? Ajutaţi utilizatorii noştri şi scrieţi despre această experienţă.


Toate recenziile pentru dr Cristina Bejan

Profilul nostru - dr Cristina Bejan - Chirurgia plastica Bucureşti

Motto:

Sunt Dr Cristina Bejan iar talentul meu este sa creez frumusete

MembruMembru şi al comunităţilor:

 • ACPR - Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania
 • SRCE - Societatea Romana de Chirurgie Estetica SRCE
 • SRME - Societatea Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala (SRME)

Bine aţi venit

Sunt Dr Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructiva şi estetică din 2003. Am terminat facultatea de medicina si farmacie dr Carol Davila Bucuresti in 1992 si am fost printre prímele generatii de medici specialisti postrevolutie.

În România am activat, pana in 2006, în cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti, pentru ca ulterior să profesez mai mult peste hotare în contexte dintre cele mai diverse. 

Intre 2004-2005, am facut parte din prima echipă medicală românească trimisă în in teatrul de razboi din Irak, unde am lucrat sub autoritatea armatei americane, într-un climat conflictual foarte intens, cu un înalt grad de periculozitate. Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume m-a determinat sa ma intorc inapoi in Irak in cadrul DynCorp International LLC CIVPOL şi ulterior Global Med USA.

A fost o misiune foarte grea, întrucât la un moment dat am ajuns să fac şi 3-4 operaţii de reconstrucţie în fiecare zi, în cadrul secţiilor de urgenţă ale spitalelor americane unde am fost repartizată. Responsabilităţile mele s-au diversificat, cu timpul, ajungând să mă ocup şi de activităţi precum vaccinarea, examene medicale anuale, întocmirea de rapoarte si foarte important, am fost antrenata in resuscitarea cardiorespiratorie si metodele de mentinere a vietii in medii ostile.

Prin faptul că m-am achitat cu succes de toate îndatoririle am primit propunerea de a activa mai departe pentru Dyncorp International si Organizatia Natiunilor Unite, astfel încât viaţa m-a adus pentru aproape 3 ani în Liberia, Monrovia, o altă zonă de conflict. Aici, ca Chief Medical Officer activitatea mea de chirurg s-a împletit şi cu supervizarea diagnosticării şi tratării unui spectru larg de afecţiuni tropicale. Tot in Liberia am lucrat voluntar pe Mercy Ship si la un spital local.

După aventura teatrelor de război, am preferat întoarcerea la civilizaţie, si am optat să lucrez în Londra, atât în calitate de chirurg plastic cât şi de medic estetician.

Am drept de liberă practică în Marea Britanie, unde lucrez si in prezent o saptamana pe luna, fiind recunoscută ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic.

Din 2012 am lucrat si pentru Frontier Medex, o companie internaţională specializată în asigurarea de personal medical pentru vasele angajate în prospecţiuni petroliere in mijlocul oceanului sau zone izolate fara asistenta medicala de urgenta organizata si accesibila.Cabinetul medical de chirurgie estetica si Salonul Mirrors s-a nascut din dorinta mea de a oferi tratamente si operatii estetice la preturi accesibile tuturor celor interesati si reprezintă un concept nou, menit a servi atât frumuseţea cât şi sănătatea. Persoanele care vor să apeleze la mine, ca doctor, pentru diverse proceduri estetice si un numai o pot face cu cea mai mare încredere. Am în spate 20 de ani de experienţă şi de reuşite în domeniu. Sunt la curent cu ultimele tehnici şi deja le aplic. Grija mea principala este tratamentul si satisfactia pacientilor.

Specializare şi domenii de practică profesională preferate

tratamente estetice non-invazive si minim invazive faciale: terapia vampir, IPRF (cea mai noua metoda de terapia vampir) microneedling, injectare de acid hialuronic si toxina botulinica, mezoterapie, volumetrie faciala, carboxiterapie

interventii estetice cu lasere eufoton aton si spectrum: endolight lifting facial (varianta superioara firelor PDO) blefaroplastia inferioara fara bisturiu, tratament barbie dula

chirurgia estetica a sanului: implante mamare, mastopexie

chirurgie estetica faciala: blefaroplastie superioara si inferioara, minilifting facial, rinoplastie, lifting facia

liposuctie clasica si smartliposuctie asistata laser

abdominoplastie, lifting brate, lifting coapse 

Filozofie profesională

Interventii chirurgicale estetice la preturi accesibile pentru ca orice femeie(sau barbat) are dreptul la frumusete. In societatea de azi un aspect fizic placut si armonios nu mai este neaparat un lux, incepe sa devina o necesitate deoare creste increderea in propria persoana si respectul de sine.

Cabinetul/Clinica noastră

Va astept la CMI Dr Bejan Cristina si Salonul Mirrors Beauty situat pe B-dul Carol I nr 68, sector 2 Bucuresti, tel 0734032408

Educaţie şi practică

Sunt Dr Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructiva şi estetică din 2003. Am terminat facultatea de medicina si farmacie dr Carol Davila Bucuresti in 1992 si am fost printre prímele generatii de medici specialisti postrevolutie.

În România am activat, pana in 2006, în cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti, pentru ca ulterior să profesez mai mult peste hotare în contexte dintre cele mai diverse.

Am drept de liberă practică în Marea Britanie, unde lucrez si in prezent o saptamana pe luna, fiind recunoscută ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic. 

Workshop si training in chirurgia estetica MIPSS Marbella iunie 2018, Training in tehnica IPRF terapia vampir cu dr Cleopatra Nacopoulos mai 2018, Eufoton expert training Roma iunie 2017, Mesoestetica advance training aprilie 2017, PRP-Plasmolifting in cosmetology si tricologie, Bucuresti, Noiembrie 2015, Advance cardiac life support Frontier Medex April 2012, NES 2016, Advance trauma life support course, march 2012, Birmingham UK, Frontier medex 2015 , Cosmetodoctor estetic medical training 2011, Advance cardiac life support course, adulti si copii, march 2010, UK Resuscitation Council, European master in aesthetic and anti-aging medicineWorld Society of Anti-aging Medicine,2008-2009.Fellowship in anti-aging and regenerative medicine, American academy of anti-aging and regenerative medicine , 2007 -2009 System training program, Lovely II, Laser and Light Based Prof. Dr. Jospel Lepsetron, Israel 2004 Chemical peeling trainingProf. Dr. Alain Tenebaum, Ostrich 2003 6 month scholarship in plastic, reconstructive and aesthetic surgeryProf. Dr. Maurice Mimoun, Hospital Rothschild, Paris, France, 20013 month scholarship in facial and neck surgery, Prof. Dr. Darina Krastinova, Hospital Foch, Paris, France, 2001 3 month scholarship in burns care and surgery of burns, Prof. Dr. Cristina Esteban, Hospital Foch, Paris, France 2001 2 weeks training in plastic surgery Prof. Dr. Ibrahim Ildimir, University of Medicine Cerrahpasa, Istanbul, Turkey, 1998 2 week course, Breast Surgery of the 21st CenturyEuropean Academy of Cosmetic Surgery, Dusseldorf, Germany 1998 2 week course, Art and Science in Liposuction, Prof. Dr. Pierre Fournier, France, Cluj-Napoca, Romania, 1997


Cultură generală

limbi straine: engleza, franceza spaniola

pasiune pentru tenis

Fotografiile noastre

Afișați mai mult Afișați mai puțin

Proceduri

Info Preturi de la* Preturi pana la*
Abdominoplastie De la 1.800 € Până la 2.200 €
Anti aging De la 200 € Până la 500 €
Blefaroplastie De la 450 € Până la 1.500 €
BOTOX® / DYSPORT®, Botulina - pentru îndepărtarea ridurilor. De la 150 € Până la 200 €
Brahioplastia (Liftingul de brate) De la 400 € Până la 800 €
Ginecomastie De la 1.800 € Până la 2.000 €
Labioplastie De la 500 € Până la 1.500 €
Lifting de frunte
Lifting facial De la 1.800 € Până la 2.500 €
Liftingul de coapse De la 1.300 € Până la 2.200 €
Lipoliza prin injecţii De la 50 € Până la 100 €
Liposucţie Liposucţie de bază De la 500 € Până la 2.000 €
   Liposucţie laser CoolLipo De la 500 € Până la 2.500 €
   Liposucţie de bază De la 500 € Până la 2.000 €
Mezoterapie De la 100 € Până la 200 €
Micşorarea sânilor De la 1.800 € Până la 2.500 €
Mărirea şi remodelarea fundului şi a şoldurilor
Mărirea sânilor (implanturi) De la 2.500 € Până la 2.800 €
Îndepărtarea cicatricilor De la 200 € Până la 400 €
Otoplastie De la 600 € Până la 1.800 €
Ridicarea sânilor (Mastopexie) De la 1.800 € Până la 1.800 €
   Mamopexie cu implant De la 2.500 € Până la 3.000 €
Ridicarea sprâncenelor De la 600 € Până la 800 €
Rinoplastie De la 1.300 € Până la 2.000 €
Terapia prin carbon De la 25 € Până la 100 €
Terapia PRP De la 100 € Până la 300 €
Tratament pentru hiperhidroză Tratarea transpiraţiei... De la 400 € Până la 800 €
   Tratament cu Botox pentru transpiraţia în exces (hiperhidroză) De la 300 € Până la 600 €
   Tratarea transpiraţiei excesive - Smartlipo De la 400 € Până la 800 €
Umpleri De la 150 € Până la 300 €
   Lipofilling De la 300 € Până la 600 €

Afișați mai mult Afișați mai puțin

Ne puteţi plăti cu card

Nota

 • Tineti cont ca preturile pot fi diferite fata de costurile operatiei deoarece ele pot sau nu sa includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc.
 • Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Formular de contact

Adrese

Chirurgia plastica Bucureşti
Adresa
Mirrors Beauty Salon Carol I nr 68, etaj 2 ap 3 interf 3 sect 2
041515 Bucureşti
Romania