Clinica Vasculara Venart

Clinica Vasculara Venart   Cluj Napoca

Clinica Vasculara Venart  Adrese
Adresa
str. Rene Descartes nr. 27
Cluj Napoca
Romania


Specialişti din regiunea dumneavoastră

Dr. Lucian Fodor PhD Dr. Lucian Fodor PhD

Chirurgia plastica
Cluj Napoca

Dr. Banacu Ana Luminita Dr. Banacu Ana Luminita

Chirurgia plastica
Bucureşti

Dr. Horia Remus Siclovan Dr. Horia Remus Siclovan

Chirurgia plastica
Arad, Sibiu


Arata detaliile

Împărtășiți-vă experiența

Aveţi o experienţă personală cu Clinica Vasculara Venart? Ajutaţi utilizatorii noştri şi scrieţi despre această experienţă.Profilul nostruMotto:

Picioarele sanatoase sint picioare frumoase

Clinica Vasculara VenArt in colaborare cu renumitul chirurg vascular francez Dr. Rene Milleret, ofera pacientilor solutii ambulatorii noi si moderne pentru tratarea afectiunilor venelor la standarde foarte inalte, la un pret net inferior acelor practicate in clinicile din Europa Occidentala pentru servicii similare.

VenArt este una din putinele clinici din Europa Centrala si de Est unde se practica tratarea varicelor prin Metoda cu Aburi (SVS-steam vein sclerosis), o metoda noua, ambulatorie, minim-invaziva, dezvoltata de catre Dr. Rene Milleret.

Avantajele Metodei cu Aburi (SVS)

Metoda minim-invaziva: Venele varicoase sint obliterate (inchise) cu ajutorul unor cantitati mici de abur introdus in vena afectata prin intermediul unui cateter foarte flexibil al carui diametru este de 1.2 mm. 

Fara cicatrici: Aceasta procedura nu lasa nici o cicatrice in plus nu exista riscul aparitiei hematoamelor care pot sa apara in unele cazuri operate clasic prin metoda stripping (smulgere a venelor) sau a arsurilor care pot sa apara in unele cazuri la tratamentul cu laser. 

Reluarea activitatii in aceeasi zi: Pacientii tratati cu aceasta metoda isi pot relua activitatile in aceeasi zi. 

Siguranta: Fata de celelate doua metodele termice folosite in Romania pentru tratarea ambulatorie a varicelor, si anume cea cu laser si cea cu radiofrecventa (VNUS), pragul de supra-incalzire in cazul metodei cu aburi este foarte ridicat intrucit procesul de transfer al caldurii se realizeaza foarte rapid.Comparativ, prin metoda VNUS (radiofrecventa) o portiune de 7 cm a unei vene este incalzita in 20 secunde in timp ce prin metoda cu abur (SVS) acest lucru se realizeaza in mai putin de 1 secunda.

Versatilitate: Metodele termice cu laser si VNUS (radiofrecventa) sint folosite in principal pentru obliterarea (inchiderea) venei safene mari. Tratamentul venelor varicoase mari, a venelor varicoase recurente, precum si a venelor perforante nu este usor de realizat folosind aceste doua metode, in timp ce metoda cu aburi (SVS) poate sa trateze practic aproape orice tip de vene varicoase intrucit aburul poate sa ajunga in sinuozitatile si acele parti ale venelor varicoase unde cateterul nu poate sa ajunga.Tratamentul venelor varicoase colaterale si a trunchiului se poate face in aceeasi sesiune de tratament.

Pentru detalii vizitati www.clinica-vasculara.ro


Fotografiile noastre

ProceduriPreţurile sunt exprimate în
Proceduri realizate Chirurgie plastica cosmetica Preturi de la* Preturi pana la*
Tratamentul varicelor 2.800 RON 4.200 RON
Sclerozarea varicelor 200 RON 400 RON

Ne puteţi plăti cu card

Nota

  • Tineti cont ca preturile pot fi diferite fata de costurile operatiei deoarece ele pot sau nu sa includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc.
  • Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Împărtăşiţi-vă experienţa

Aveţi o experienţă personală cu Clinica Vasculara Venart? Ajutaţi utilizatorii noştri şi scrieţi despre această experienţă.

Recomanda Clinica Vasculara Venart