Inelul laparoscopic gastric

This website uses "cookies" (small data files on your computer) in order to improve your experience on the website. If you do not agree to our use of cookies, you can change your settings. For more information please see our privacy policy.

Preturi/ Costuri - Inelul laparoscopic gastric

Lista de preturi ale chirurgilor si clinicilor care efectueaza asemenea proceduri Inelul laparoscopic gastric pe o singura pagina.

De la chirurgii 94 si clinicile 45 care efectueaza aceasta procedura sunt aratate tarifele procedurii Inelul laparoscopic gastric1 ale chirurgilor si clinicilor 2

Tabelul arata medicii cu cel mai mic si cel mai mare tarif al procedurii Inelul laparoscopic gastric. Pentru mai multe informatii dati click pe un chirurg/clinica.

Toate costurile Inelul laparoscopic gastric sunt in . Puteti modifica valuta de pe partea dreapta a acestei pagini
Tara Chirurg/ Clinica Price from Price to
Dr. Tunas Bogdan 6 050 RON
Nota

Tineti cont ca preturile Inelul laparoscopic gastric pot fi diferite fata de cele din lista deoarece ele pot sa nu includa cheltuieli suplimentare ca de exemplu anestezia,etc. Pentru mai multe informatii legate de tarife va rugam sa contactati medicul sau clinica respectiva.

Pentru mai multe informatii despre procedura Inelul laparoscopic gastric mergeti la pagina principala a Inelul laparoscopic gastric. Pentru mai multe poze inainte si dupa ale Inelul laparoscopic gastric selectati un chirurg sau o clinica din tabelul cu tarife si veti gasi pozele la capatul paginii clinicii sau chirurgului. De asemenea puteti accesa poze inainte si dupa ale Inelul laparoscopic gastric pentru a vedea pozele tuturor chirurgilor listati pe acest site web.
verificati costurile/preturile pentru alte proceduri


Tara Media
    Czech Republic
8 814 RON
    Estonia
13 252 RON
    Romania
6 050 RON
Discutaţi Inelul laparoscopic gastric

Aveţi de gând să urmaţi acest tratament? Discutaţi-l cu alţi utilizatori şi puneţi întrebări medicilor.

 
Împărtăşiţi-vă experienţa cu Inelul laparoscopic gastric

Aţi urmat acest tratament? Împărtăşiţi-vă experienţa altor persoane.